Nagelbehandlingar

Hos oss kan du få hjälp! Är du nagelbitare eller har problem med spröda och trasiga naglar som aldrig vill växa sig långa. Då har du hittat rätt!

Nagelförstärkning

Behandlingen för dig med spröda och tunna naglar.
För dig som har väldigt skivade naglar som aldrig vill växa ut, och som är sköra och lätta att böja. Då väljer du "Förstärkning" på"bokningssidan". Hållbarhet 2-3 veckor.
Vill du även komplettera med färg väljer du" Shellac + Förstärkning"
 

Shellac

Lacket för dig som vill ha ett långvarigt och hållbart resultat.
Du väljer då alternativet "Nytt set Shellac" på bokningssidan
Välj bland CND´s stora urval av färger, lägg till bling i form av strass, folie, eller nailart för det lilla extra. Shellac är en" hybrid" mellan gele och vanligt nagellack men med mycket längre hållbarhet. (hållbarhet 2-3 veckor)
Vid återbesök då du fortfarande har material kvar på naglarna bokar du "Återbesök Shellac"
 

Förlängning

För den otålige som vill ha långa eleganta naglar direkt.
Rekommenderas till nagelbitare. Jag använder mig av CND´s Gelé och tippar alt mallar 

" Nagelförlängning " i behandlingen ingår valfri shellacfärg eller målad fransk manikyr. Du kan även komplettera med enkel dekor tex en strass sten eller enkelt glitter på ett eller ett fåtal fingrar.


Vill du ha mer avancerad dekor och kanske olika dekor på flera än ett finger då väljer du alternativet
"Nagelförlänging med avancerad decor", den här behandlingen väljer du även då du vill att jag ska "bygga " fransk manikyr" (då bygger jag med både vit och rosa gele)

Du kan även välja alternaivet "Nagelförlänging Naturell" då får du en lätt rosa gele som ser naturlig ut.
På den kan du själv måla ditt eget nagellack precis som på dina vanliga naglar eller bara ha dem som de är.
 
När du ska boka återbesök så väljer du någon av ovanstående beroende på vad du vill göra, jag har ingen speciell återbesökstid för förlängning då det oftast tar lika lång tid som ett nytt set, det samma gäller för dig som har naturligt långa naglar men vill ha dem extra förstärkta med gelé eller att du tidigare har gjort en förlängning och din egen nagel har växt ut och du vill fortsätta med gelématerial på dina naglar.